Vissenakenstraat

3300 Tienen

tcroosendael@skynet.be

 
 Start
 Roosendael
     Historiek
     Praktisch
     Routeplan
     In de kijker
 Kalender
 Lessen
     Tenniskampen
     Lesgevers
 Competitie
     Interclub
     Tornooi
 Contact
     Bestuur
     Leden
     Formulieren
 Links - Sponsors
 

 
 

Openingsreceptie 2008

 

Tooghangers

 

 

 

De trouwe leden waren er weer allemaal - ook Jos en Hilde, de stichters van Roosendael, ereleden van de club. Onafgebroken werden door  bevallige clubdames drankjes en hapjes aangedragen zodat de stemming er meteen goed inzat. 

De voorzitter bracht in zijn openingsrede een aantal clubexploten van het voorbije seizoen in herinnering: het geslaagde tornooi, het behalen van de Delta Lloyd onderscheiding voor sportiviteit, de Beker van Tienen, de VTV-ereprijs als Laureaat Jeugdvriendelijke Tennisclub waarvoor het jeugdbestuur werd gefeliciteerd.

Joël, PR-verantwoordelijke, dankte de aanwezige sponsors. Die werden aangenaam verrast toen drie topmannequins de nieuwe cluboutfit kwamen showen, waarop de logo's zo beeldig uitkomen.

Patrick Grootjans, schepen van sport, sprak zijn waardering uit voor de aparte gezelligheid van TC Roosendael en voor de competitieve sportiviteit waarvoor de club door de Tiense Sportraad tijdens het Sportgala al werd gelauwerd. Applaus was er toen de schepen positief reageerde op de verzuchtingen van de tennisclub en extra steun van de stad beloofde voor de verdere uitbouw van de club.

 

Het gesmaakte optreden van Patrick Grootjans, schepen van sport


 

De Roosendael-mannequins


 

 

 © Karel Van Rompaey 08/01/2010