Vissenakenstraat

3300 Tienen

tcroosendael@skynet.be

 
 Start
 Roosendael
     Historiek
     Praktisch
     Routeplan
     In de kijker
 Kalender
 Lessen
     Tenniskampen
     Lesgevers
 Competitie
     Interclub
     Tornooi
 Contact
     Bestuur
     Leden
     Formulieren
 Links - Sponsors
 

 
 

Lesgevers

Een gemotiveerd team van jonge en meer ervaren trainers is verbonden aan TC Roosendael. Zij zorgen ervoor dat de winter- en zomerlessen en zeker ook de tenniskampen in prettige omstandigheden en met maximaal resultaat voor de spelers kunnen gebeuren. Onze trainers zijn gediplomeerd of bezig aan hun trainersopleiding.

 

Onze trainers zijn ook bereid om individuele lessen te geven.

 

De coördinator van het trainersteam is Chris Engels
(Telefoon 016 81 25 20).

 

Steun voor clubleden die de trainersopleidingen volgen

Trainers zijn een belangrijke schakel voor een kwalitatieve jeugdwerking. In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool van Bloso organiseert VTV opleidingen voor trainers van alle niveaus.

 

TC Roosendael moedigt zijn leden aan om deze opleidingen te volgen. Jongere clubleden zullen ervaren dat zij als minitennisbegeleiders of als initiators op de tenniskampen van TC Roosendael niet alleen heel nuttig werk kunnen doen maar daarmee ook een aardige duit verdienen.

 

De stad Tienen is bereid de trainersopleidingen mee te fincancieren. De stad zorgt voor een financiële tussenkomst van 100% met een maximum van 140 € per cursus (bestaande uit de verschillende modules) als de club volgende documenten kan voorleggen: inschrijvingsattest, betalingsbewijs en attest van slagen voor alle modules. TC Roosendael mag voor drie kandidaten per kalenderjaar een aanvraag tot toelage indienen.

 

Kandidaten nemen best op voorhand contact op met de trainerscoördinator van TC Roosendael, Chris Engels.

Chris Engels, coördinator trainersteam

 
Onze club heeft het kwaliteitslabel van Jeugdvriendelijke tennisclub!

 

 © Karel Van Rompaey 30/06/2009