Vissenakenstraat

3300 Tienen

tcroosendael@skynet.be

 
 Start
 Roosendael
     Historiek
     Praktisch
     Routeplan
     In de kijker
 Kalender
 Lessen
     Tenniskampen
     Lesgevers
 Competitie
     Interclub
     Tornooi
 Contact
     Bestuur
     Leden
     Formulieren
 Links - Sponsors
 

 

De wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht verbiedt dat iets van het gepubliceerde materiaal wordt gekopieerd of op eender welke manier elders wordt gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de auteur (Karel Van Rompaey)

Start

hit counter
     

TC Roosendael... dé club van Tienen!

Op 4 augustus 2007 ontving TC Roosendael uit de handen van P. Grootjans, schepen van sport, de 'Beker van Tienen'. 'Oververdiend' zei de schepen! Ten minste een jaar lang kan TC Roosendael de titel  'club van 't stad' voeren!

Op 8 maart 2008 kreeg TC Roosendael bovendien de Trofee Competitieve Club 2007 tijdens het Sportgala van de Stad Tienen.

 

TC Roosendael is niet zomaar een tennisclub

Tennisclub Roosendael is een gezellige familieclub, schilderachtig gelegen in de vallei van de Roosendaalbeek, met alleen maar schaapjes en paarden op de steile hellingen rondom. Naar Roosendael komen is als op vakantie gaan.

 

De tennisterreinen liggen op verschillende hoogtes in de flanken van de heuvelkom met grote graspartijen en mooie plantsoenen tussenin.

 

Het terras van TC Roosendael is een unieke plaats om te toeven. Het is gebouwd als een arendsnest boven in de vallei, met adembenemend uitzicht over de heuvels van het Hageland. Wat een kader om te genieten van een koele pint, van een koffie of van een frisdrank! Of om er het spektakel van een zonsondergang mee te maken!

 

Laureaat jeugdvriendelijke tennisclub

TC Roosendael heeft een hart voor kinderen. Niet voor niets werd de club door VTV bekroond als 'Laureaat jeugdvriendelijke tennisclub'. Er zijn dan ook niet alleen hele leuke tenniskampen op Roosendael, maar ook familiedagen, paaseieren zoeken, poppenkast voor de kleintjes, jeugddagen, jeugdtornooien... en tennislessen zomer en winter volgens de principes van KidsTennis. Het jeugdbestuur bestaat alleen uit jongeren. Let op: binnenkort zie je weer tenten staan aan de vijver!

Man van het tornooi (7/7-20/7)

Nico Motton vocht zich in 2008 naar een dubbele kampioenstitel: EH5 en EH35-5. Hij kroonde zich zo tot 'man van het tornooi'.

 

Actueel

Foto's tornooi (7/7-20/7)

Jules Windmolders blij met eerste beker

 

Foto's tenniskamp juli (30/6-4/7)

 


 

 © Karel Van Rompaey 08/01/2010)