Bunsbeeks OmroepKanaal

Dirk Betrains

1 en 2 mei 1992: Parochiecentrum Bunsbeek

jeugdton.gif (2562 bytes)

omroep1.jpg (37672 bytes)

het stuk

"Naar het theater! Niets voor mij! Veel te ingewikkeld! Net zoals die operette. Gratis kaarten gekregen van vrienden uit het milieu -- je kent dat wel. De aanvang was subliem, het midden heb ik gemist... want al snurkend werden drie aria's doormidden gezaagd... aldus mijn naaste buren... Het einde was dan weer fenomenaal: de laatste elleboogstoot bezorgde me zulke helse pijnen dat ik wel wakker moest blijven! Neen, dan blijf ik liever thuis. Een filmpje meepikken, dat doe ik nog wel, maar theater, opera, concerten... laat maar zitten!"
Wat laten wij ons tegenwoordig makkelijk vastkleven aan onze zetel: knip, de televisie aan, ready for brainwashing! Vroeger liep het wel anders. De mensen zochten elkaar op en hadden automatisch meer contact. Heerlijk keuvelen tijdens lentedagen, in de zomer een praatje slaan met de buren, samen naar het circus of een openlucht-theater! Vandaag de dag is men verknocht aan zijn TV en de Bunsbeekse jeugd heeft het begrepen. Je zal je favoriete programma vanavond niet moeten missen: in ons theater maak je het mee, live, van kortbij! Veel genoegen!

Dirk Betrains

acteurs

omroep2.jpg (52308 bytes)

Annick Bonjean, Liesbeth Boyen, Marijke Das, Kim Giedts, Elke Hendrickx, Tom Hendrickx, Valérie Heuvelmans, Bart Matterne, Mireille Matterne, Nele Pierlet, Jo Vangoidsenoven, Koen Vangoidsenoven, Daisy Vanopdenbosch, Barbara Vanoppen, Joke Van Rompaey, Leen Van Rompaey, Sara Van Rompaey, Ilse Ven en Valérie Wuestenbergs

regie

Dirk Betrains

decor

Remi Vangoidsenoven, Fons Hendrickx

omroep3.jpg (18096 bytes) omroep4.jpg (53099 bytes)


© kvr          (naar index)