Vissenakenstraat

3300 Tienen

tcroosendael@skynet.be

 
 Start
 Roosendael
     Historiek
     Praktisch
     Routeplan
     In de kijker
 Kalender
 Lessen
     Tenniskampen
     Lesgevers
 Competitie
     Interclub
     Tornooi
 Contact
     Bestuur
     Leden
     Formulieren
 Links - Sponsors
 

 
 

Tenniskamp juli 2007

 

Verslag Laurien

De tenniskampen op TC Roosendael zijn ondertussen al een echte traditie geworden waar de kinderen elk jaar opnieuw naar toeleven. Dit jaar waren er weer 48 tennissers trouw op post. De jongste spelertjes zijn 4 en de “oudjes” van het kamp 18 jaar.

 

Nieuw dit jaar was de uitwerking van een thema en de keuze is gevallen op “STERREN” en daar hoort natuurlijk een echte kampdans bij!
Jammer genoeg waren de weergoden hen niet altijd even gunstig gezind, waardoor ze dinsdag en donderdag noodgedwongen moesten uitwijken naar de sporthal op het Houtemveld maar dat kon de pret niet drukken, zeker niet toen ze merkten dat er die dag springkastelen in de zaal stonden waar jong en oud zich op kon uitleven! En reken maar dat ze dat gedaan hebben!

 

Maar natuurlijk moest er ook nog getennist worden die week. Tussen de regenpauzes door (ze waanden zich echt in Wimbledon) zette iedereen zich voor de volle 100% in. De jongsten werden door 3 leerkrachten begeleid met natuurlijk af en toe tijd voor een leuk spelletje zoals “Schipper mag ik overvaren”, “Wolfje hoe laat is het” … . De meer ervaren tennissers werden verder getraind op de basisslagen met af en toe eens tijd voor een echte match!


Maar niet alleen op het tennisveld daagden de kinderen elkaar uit in een wedstrijd, ook tijdens de quiz die er georganiseerd was. Er waren vraagjes bij over het tenniskamp, ze moesten dansen, titels van liedjes raden … . Zo was er ook plezier tijdens het wachten om opnieuw te kunnen tennissen.


De grootste verrassing voor de kinderen was dat er vrijdagavond een echte fuif voor hen was georganiseerd maar eerst werden de tennisoscars uitgedeeld en werd de winnaar van de tekenwedstrijd voor het jeugdlogo bekend gemaakt!


Een geslaagde afsluiter voor een geslaagd kamp!

 

Groepen

 

 

 

 

Foto's

Laurien Vancleef

Laurien is lid van het jeugdbestuur, dat voor het julikamp het thema 'Filmsterren' bedacht en uitwerkte.

 

Winnaars jeugdlogo-ontwerp

Dries Verjans met zijn gouden racket, de prijs voor het beste ontwerp:

 


 

 

 

Annelies Vandenput won een zilveren racket als prijs voor het tweede beste ontwerp:

 


 


 

 © Karel Van Rompaey 30/06/2009