Vissenakenstraat

3300 Tienen

tcroosendael@skynet.be

 
 Start
 Roosendael
     Historiek
     Praktisch
     Routeplan
     In de kijker
 Kalender
 Lessen
     Tenniskampen
     Lesgevers
 Competitie
     Interclub
     Tornooi
 Contact
     Bestuur
     Leden
     Formulieren
 Links - Sponsors
 

 
 

Tenniskamp augustus 2007

Verslag Saartje

Het tweede en laatste kamp van het seizoen op T.C. Roosendael zit er jammer genoeg al weer op… Er was weer een geweldige opkomst van één voor één dolenthousiaste kinderen en jongeren.

 

Deze keer was het thema “kleuren”, en dat was er aan te merken: heel de kantine was versierd met fel gekleurde slingers, vlagjes en ballonnen. En ook elke groep had zijn eigen kleur van de regenboog! Om het kamp op een originele manier te starten was een groot indelingsspel georganiseerd. De kinderen moesten dan het kaartje met de juiste kleur en het juiste figuurtje zoeken met hun naam erop. Dat kaartje konden ze verdienen door opwarmingsoefeningetjes te doen, en daarna konden we dus meteen beginnen met dat waarvoor we allemaal gekomen waren: tennissen!

Om goed wakker te worden werden er elke morgen, voor we begonnen te tennissen, opwarmingsspellen gespeeld die het jeugdbestuur had voorbereid. Zo deden we o.a. estafette, spinnenloop en ochtendgymnastiek.

 

Deze keer waren de weergoden ons gelukkig beter gezind dan in juli: de eerste 2 dagen was het prachtig weer! Woensdag was het tijdens de middag al een beetje minder, maar gelukkig was er weer gezorgd voor een kampdans. Door de mooie dans, het gezang en gelach dat ze “van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya en zelfs tot in de woestijn” moeten gehoord hebben, begon het zonnetje weer te schijnen… Maar donderdag zijn we dan uit oude traditie toch eens naar de sporthal moeten gaan. Het was natuurlijk teveel gevraagd om 5 dagen na elkaar mooi weer te krijgen. Maar ook in de sporthal hebben we ons gelukkig goed kunnen amuseren: geen springkastelen deze keer, maar wel toffe spelletjes en we hebben zelfs kunnen tennissen!

 

Vrijdag is het altijd “wedstrijddag”. Dan kunnen we alles wat tijdens de kampweek geleerd hebben eens toepassen in echte wedstrijdjes tegen de anderen van de groep, met luid gesupporter tot gevolg! Na het ijsje en de stoelendans was het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan, maar nu kijken we natuurlijk al heel hard uit naar het volgende kamp!

 

Tot volgend jaar! Saartje.

 

Groepen

 

 

 

 

Foto's

Saartje Verjans

Saartje is voorzitter van het jeugdbestuur, dat voor het augustuskamp het thema 'Kleuren' bedacht en uitwerkte.

 

 © Karel Van Rompaey 30/06/2009